Blåbärscheesecake med färska bär

Den här godbiten tar 30 minuter att baka och är en riktig höjdare om ni frågar mig


Du behöver
6 portioner

150 g smör
1/2 dl strösocker
2 1/2 dl havregryn
2 1/2 dl vetemjöl
200 g philadelphia
2 burkar kesella blåbär
2 dl hallon
2 dl blåbär
1 dl physalis
Citronmeliss

Gör såhär
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda socker, havregryn och vetemjöl. Rör ner smöret.
Tryck ut degen i en form med löstagbar kant.
Grädda mitt i ugnen i 10 minuter tills den fått fin färg. Låt den svalna.
Rör samman färskost och kesella till en smidig kräm. Fyll pajskalet med krämen.
Toppa kakan med färska bär. Garnera med citronmeliss.
0 kommentarer