Padrones i krämig svampsås

Ett galet gott tillbehör som måste finnas med på grillbuffén



Du behöver
4 portioner

2 dl skogschampinjon
1 dl shiitake svamp
10 små steklökar
10 padrones (små gröna paprikor)
1 vitlöksklyfta
2 dl vispgrädde
Salt och peppar
Citron
Socker
Tryffelolja

Gör såhär
Stek svamp, padrones, vitlök och halverade lökar i smör och olivolja i några minuter.
Häll på vispgrädden och låt puttra tills grädden börjar tjockna.
Smaksätt med salt, peppar, citron och en liten nypa socker.
Ringla tryffelolja över rätten innan servering.
2 kommentarer
Angelnrone

Hejsan!
Åh det såg riktigt smaskigt ut...o nu fick jag lära mig nåt nytt! Jag har aldrig hört talas om padrones, men jag har ätit små gröna paprikor☺ Tack för tips det får vi tvunget testa om det blir tillväxer i helgen!
Trevlig helg o kram 😇

Svar: Det är så gott!! Håller tummarna att det blir fint väder så du får smaka :):)
Matilda

Angelnrone

Sorry det skulle stå om det blir grill väder...