Krämig fiskgratäng med riven parmesan

Väldigt god fiskgratäng på lax och torskfilé.
Ett krämigt täcke av créme fraiche och philadelphiaost.
Toppat med broccoli, finhackad chili och riven parmesan.


Du behöver
4 portioner

400 g laxfilé
400 g torskfilé
Örtsalt
Svartpeppar
3 dl créme fraiche
200 g philadelphiaost paprika
1 bukett broccoli
2 röda chilifrukter
Riven parmesan
12 potatis

Gör såhär
Skär fisken i något mindre bitar.
Krydda med örtsalt och svartpeppar.
Lägg fisken i en ugnssäker form.

Blanda créme fraiche och philadelphiaost.
Bred blandningen över fisken.

Skär broccolin i mindre bitar och finhacka chilin.
Toppa fisken med broccoli, chili och riven parmesan.
Skjuts in i ugnen, 20-25 minuter på 200 grader.

Servera med kokt potatis.

0 kommentarer