Ryggbiff med smak av vitlök och chili
Du behöver
4 portioner
400 g ryggbiff
1 röd chili, finhackad
1 pressad vitlök
Olivolja
Smör
Flingsalt
Svartpeppar
16 potatisar
Olivolja
Flingsalt
Färsk timjan
Rydbergs bearnaisesås
Sallad
Gör såhär
Låt ryggbiffen vara rumstempererad.
Skär köttet i skivor, 2 cm tjocka.
Torka av ytan.
Krydda med flingsalt och svartpeppar.
Låt köttet ligga 10-15 minuter.
Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör.
Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött).
Låt köttet vila i några minuter efter stekning.
Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad.
Alltså vilken superblogg!! Du spottar ut recept som är super!