Citronpaj med färska bär och riven choklad

En solklar favorit

 
Du behöver
4 personer

2 dl glutenfri mjölmix
2 msk socker
1 påse hackad mandel
100 g smör

2 dl lemon curd
4 dl vispgrädde

Hallon
Blåbär
Choklad karl fazer
Mynta

Gör såhär
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda mjöl, socker, hackad mandel och smör till en pajdeg.
Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant.
Grädda pajskalet mitt i ugnen i 10 minuter. Låt svalna.

Vispa lemon curd och vispgrädde till en fluffig kräm.
Bred ut citronkrämen i pajskalet.
Toppa med färska bär och riven choklad.
1 kommentar
Marie

Vilken superblogg du har!!! Tjänar du pengar på den? Ett hett tips är annars att du lätt kan göra det ! Kontakta de stora bloggarna som femma eller damernas så får du napp direkt! Många recept, supersmarriga recept och fina bilder!!!!! Beroende.......

Svar: Tack snälla du, vad glad jag blir. Nej inga pengar med i bilden, än så länge... jag har bara ett väldigt stort intresse för matlagning och bakning, samt uppläggning och fotografering. Tack för tipset.. kan vara värt att fundera på :)
Matilda