Du behöver
4 personer

4 skivor surdegsbröd
Olivolja
4 st Scan grill hamburgare
Örtsalt
4 skivor ost
1 lök
Sallad
Paprika
Gurka
Hamburgerdressing
Vitlöksdressing

Gör såhär
Stek hamburgarna och krydda med lite örtsalt.
Lägg på ostskivorna på hamburgarna.
Skiva lök och stek den mjuk och gyllenbrun.
Skär upp paprika och gurka. Skölj salladen.
Stek brödskivorna i en torr grillpanna någon minut på varje sida.
Ringla över lite olivolja på brödskivan.
Toppa surdegsbrödet med hamburgaren och goda tillbehör.
Den här krämiga ädelostsåsen med chili är toooo die for

 
Du behöver
4 portioner

800 g färsk laxfilé
Örtsalt
Svartpepparmix

1 chili
2 dl creme fraiche
40 g ädelost
2 tsk koncentrerad fiskfond
2 msk vatten
2 vitlöksklyftor
Färsk oregano

Couscous

Gör såhär
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg laxfiléerna i en ugnsform, krydda med örtsalt och svartpeppar.
Stek laxfiléerna i ugnen i ca. 25 minuter.

Koka couscous.

Rosta hackad chilifrukt i en torr, het stekpanna tills den blir skrynklig och mörknar något.
Blanda samman chili, creme fraiche, ädelost, fiskfond och vatten. Mixa till en slät sås.
Pressa ner vitlöksklyftorna. Värm såsen i en kastrull och tillsätt färsk oregano.