Du behöver
4 portioner

4 portioner pasta fidelini
Olivolja
2 vitlöksklyftor
1/2 gul lök, finhackad
1 gul paprika, finhackad
1 röd paprika, finhackad
Örtsalt
8 dl matlagningsgrädde
1 dl riven parmesan
5 droppar soja
1 kruka färsk persilja
Salt och peppar
1 msk maizena
1 pkt rökt skinka

Gör såhär
Koka pastan.
Fräs pressad vitlök, gul lök och paprika i olivolja. Krydda med örtsalt.
Tillsätt matlagningsgrädde, riven parmesan, soja, färsk persilja, salt och peppar.
Smaka av.
Låt koka några minuter, tillsätt maizena för att göra såsen lite tjockare.
Skär skinkan i mindre bitar och rör ner i såsen.
Servera skinksåsen med pastan, toppa med riven parmesan och färsk persilja.
 
Du behöver
6 portioner
 
1 ask svenska jordgubbar
1 ananas
3 kiwi
4 passionsfrukter
 
2 dl yoghurt
1 msk honung
1 passionsfrukt
 
Gör såhär
Skär jordgubbar, ananas och kiwi i mindre bitar.
Blanda frukterna i en skål tillsammans med passionsfrukt.
Blanda yoghurt, honung och passionsfrukt.
Servera en klick yoghurt till fruktsalladen.