Våfflor med gräddfil och kräftstjärtar

 
Du behöver
2 dl gräddfil
1 citron, skal
Örtsalt
1 burk kräftstjärtar
1/2 finhackad rödlök
Dill

50 g smör + smör till gräddning
2 dl mjölk
1,5 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Gör såhär
Smält smöret. Blanda vetemjöl och bakpulver.
Tillsätt hälften av mjölken till en slät smet.
Rör ner resten av mjölken och smöret.

Hetta upp ditt våffeljärn. Pensla på smör.
Häll på ungefär 1 dl smet och grädda våfflan gyllenbrun.

Blanda gräddfil, citronskal och örtsalt.
Toppa våffelhjärtan med en klick gräddfil, kräftstjärtar, rödlök och dill.
1 kommentar
Elin

Hejsan! Vi har gjort en våffelartikel där vi tagit med flera av dina recept :) Man kan också rösta på vilken våffla man gillar mest. Artikeln kommer ut i veckan.

http://blogg.se/article/2016/march/vaffeldagen-recept.html

Hälsningar,
Bloggredaktionen

Svar: Så skoj, ser jag fram emot :) tack!!! Hälsningar Matilda
Matilda