Bounty kladdkaka
Bästa kladdkakan på länge♥
Du behöver
10-12 bitar
3 ägg
3,5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
6 msk kakao
2,5 dl glutenfritt vetemjöl
175 g smör
1 påse kokos
1 burk sötad kondenserad mjölk
200 gram choklad
1/2 dl vispgrädde
Gör såhär
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och låt svalna.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, vetemjöl och smör.
Smöra och bröa en form med löstagbar kant.
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
Smält smöret och låt svalna.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, vetemjöl och smör.
Smöra och bröa en form med löstagbar kant.
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
Blanda kokos och kondenserad mjölk till en smet.
Ta ut kladdkakan ur ugnen och låt den svalna något.
Bred på kokossmeten över kakan.
Smält vispgrädde och choklad i vattenbad och bred över kakan.
Låt kakan stå i kylen 1-2 timmar innan servering.
Bred på kokossmeten över kakan.
Smält vispgrädde och choklad i vattenbad och bred över kakan.
Låt kakan stå i kylen 1-2 timmar innan servering.
Mums :D