En stor favorit
Digestivebotten, krämig dulche de leche, fluffig vispgrädde, färska bär och daimkross.


Du behöver
8 bitar

1 burk karamelliserad mjölk
150 g smör
300 g digestivekex
1 l jordgubbar
1 förp. blåbär
1 dubbeldaim
3 dl vispgrädde

Gör såhär
Klä insidan av en form med löstagbar kant med plastfolie.
Blanda smält smör och krossade digestivekex.
Tryck ut blandningen på bottnen av formen. Ställ i kylen 1 timme.

Rensa och dela jordgubbarna. Skölj blåbären.
Finhacka daimen. Vispa grädden fluffig.

Lossa kanten från bottnen. Lyft upp den, dra försiktigt bort plasten och lägg bottnen på ett fat.
Bred på kolakrämen. Spritsa eller bred grädden över. Ställ kallt fram till servering.
Vid servering: Toppa med jordgubbar, blåbär och daimkross.
Anna

Ser otroligt gott ut! :)

Svar: Tack :)
Matilda

a n n i k a

Mums!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress