Taco på tapastallrik
Den här godbiten kan jag äta en gång i veckan♥
Perfekt som plockmat eller som varmrätt till fredagsmyset.

Perfekt som plockmat eller som varmrätt till fredagsmyset.


Du behöver
4 portioner
1 påse tortillachips
500 g blandfärs
2 påsar tacokrydda
2 dl créme fraiche
6 körsbärstomater
2 röda chilifrukter
4-6 strimlor zuccini
1 dl skivad jalapeno
1 dl riven ost
Gör såhär
Bryn färsen och tillsätt tacokrydda.
Blanda ner créme fraiche.
Dela körsbärstomaterna och skär chilin i tunna skivor.
Strimla zuccinin och riv ost.
Lägg upp tortillachips på ett fat.
Toppa med tacofärs, tomat, chili, zuccini, jalapeno och riven ost.
Servera med en klick créme fraiche.
4 portioner
1 påse tortillachips
500 g blandfärs
2 påsar tacokrydda
2 dl créme fraiche
6 körsbärstomater
2 röda chilifrukter
4-6 strimlor zuccini
1 dl skivad jalapeno
1 dl riven ost
Gör såhär
Bryn färsen och tillsätt tacokrydda.
Blanda ner créme fraiche.
Dela körsbärstomaterna och skär chilin i tunna skivor.
Strimla zuccinin och riv ost.
Lägg upp tortillachips på ett fat.
Toppa med tacofärs, tomat, chili, zuccini, jalapeno och riven ost.
Servera med en klick créme fraiche.
Det ser ju underbart ut :-)