Cheesecake med choklad
Bakade en ny favorit idag♥



Du behöver
400 g digestivekex
200 g smält smör
5 dl vispgrädde
200 g philadelphiaost
1 msk florsocker
400 g blockchoklad
1 daim
Gelehallon
Gör såhär
Krossa digestivekexen och blanda med smöret.
Tryck ut smulorna i en rund form med löstagbar kant.
Vispa grädden, inte för hårt och blanda med philadelphiaost och florsocker.
Bred ut fyllningen på digestivebottnen.
Ställ din cheesecake i frysen några timmar.
Vid garnering
Smält chokladen över vattenbad.
Ta ut din cheesecake från frysen och häll över den smälta chokladen.
Chokladen stelnar snabbt, då får du en fin garnering.
Toppa med hackad daim och gelehallon.
Servera och njut av en galet god cheesecake.
wow, den här ser verkligen så smarrig ut. Tycker dina inlägg är superhärliga! Hit kommer jag definitivt kika in igen för lite matinspiration. :)