Grillade skaldjur med vitlök, chili och örter.
En galet god förrätt som kommer göra succé på middagen


Du behöver
6 portioner

1 förp. Ica skaldjursmix
1/2 röd chili
1/2 grön chili
2 vitlöksklyftor
1/2 dl olivolja
3 dl rapsolja
Citron
Frysta örtkryddor provencale
Salt

6 skivor surdegstoast

Gör såhär
Blanda olivolja, finhackad chili, vitlök, örter, salt och rivet citronskal.
Blanda skaldjursmixen i marinaden. Låt stå och gotta till sig i 1-2 timmar.

Portionera ut skaldjuren med marinad i små skålar som tål hög värme.
Blanda olivolja och rapsolja, fördela olja över skaldjuren.
Ställ formen med skaldjuren på grillen.
När oljan börjar bubbla, så är skaldjuren klara efter några minuter.
Vänd på skaldjuren någon gång under tiden dem står på grillen.

Servera skaldjuren med en skiva surdegsbröd.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress