Heta tigerräkor på grillen

En av de godaste förrätterna om du frågar mig, en solklar favorit som ni bara måste testa


Du behöver
4 portioner

200 g råa tigerräkor
1/2 röd chili
1/2 grön chili
2 vitlöksklyftor
1/2 dl olivolja
3 dl rapsolja
Citron
Frysta örtkryddor provencale
Salt

4 skivor surdegstoast

Gör såhär
Blanda olivolja, finhackad chili, vitlök, örter, salt och rivet citronskal.
Blanda tigerräkorna i marinaden. Låt stå och gotta till sig minst 3 timmar.

Portionera ut tigerräkorna med marinad i små skålar som tål hög värme.
Blanda olivolja och rapsolja, fördela olja över räkorna.
Ställ formen med räkorna på grillen.
När oljan börjar bubbla, så är tigerräkorna klara efter några minuter.
Vänd på räkorna någon gång under tiden dem står på grillen.

Servera tigerräkorna med en toast på surdegsbröd.
1 kommentar
Emiza

det låter gott :-D