Choklad cupcakes med moccafrosting

Du behöver
16 st
1 dl vatten
4 msk kakao
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
100 g smör
1,5 dl strösocker
2 st ägg
100 g mörk choklad
Moccafrosting
100 mjukt smör
500 g florsocker
3 msk kakao
2 msk kallt kaffe
Gör såhär
Cupcakes
Koka upp vatten och blanda ner kakao, rör om noga. Låt svalna.
Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker i en skål.
Vispa smör och socker mjukt med en elvisp, tillsätt ägg.
Häll i mjölblandningen och rör om tills allt är ordentligt blandat.
Blanda också ner hackad choklad, vatten och kakaoblandningen.
Fyll muffinsformar med chokladsmet, lite mer än halva.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 10-15 minuter.
Frosting
Vispa smöret mjukt, tillsätt florsockret lite i taget, vispa på låg fart.
Rör sedan i kakao och kaffe. Frostingen ska vara riktigt fast i konsistensen.
Klar att spritsa på dina cupcakes. Garnera med ätbart glitter och noblesse.
Åh vad gott!