Krispiga parmesanchips

Parmesanchips är det perfekta tilltugget, enkelt och supergott
Extra gott blir det att dippa chipsen i créme fraiche.

Du behöver
20 st

300 g grovriven parmesanost
Färsk timjan
1 tsk svartpeppar
Bakplåtspapper

Gör såhär
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Lägg upp små högar av den rivna parmesanosten på pappret. Platta till något.
Strö timjan och svartpeppar över osten.
Grädda i ca 5 minuter tills osten får gyllenbrun färg.
Ta ut och låt svalna.
9 kommentarer
Veronica Wallgren

Lät verkligen gott :)

Vilma

Åååh detta måste jag testa, ser riktigt smarrigt ut

Anonym

mums

Elin

Mums, godaste som finns!! :)

Cassandra Haraldsson

Mums!

Lis Mari

Men muuuums!!!

Sanna

MMm måste testa detta :D

Kopiko

Måste definitivt testa, låter supergott! :)

Jasmine

Vilket trevligt tilltugg! Tack för att du delar med dig.
Kram

Svar: Varsågod :)
Matilda