Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev
Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo.


Du behöver
4 portioner

2 pkt Halloumi
Olivolja
1/2 rödlök, finhackad
1 röd chilipeppar, urkärnad och finhackad
2 msk färskpressad citronsaft
2 msk olivolja
1 påse pinjenötter, rostade
Färsk basilika
Santa maria lime peppar
Balsamico

Gör såhär
Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja.
Stek i torr panna, några minuter på varje sida tills osten fått fin färg.
Lägg upp på tallrik.
Blanda övriga ingredienser och toppa halloumiosten med den goda röran.
Krydda med lime peppar och ringla över balsamico.

Matilda Berlin

Men guu så gott! Min mage kurrar verkligen högt av åsynen =)

Svar: Du måste testa :)
Matilda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress