Ett galet gott tillbehör som måste finnas med på grillbuffén



Du behöver
4 portioner

2 dl skogschampinjon
1 dl shiitake svamp
10 små steklökar
10 padrones (små gröna paprikor)
1 vitlöksklyfta
2 dl vispgrädde
Salt och peppar
Citron
Socker
Tryffelolja

Gör såhär
Stek svamp, padrones, vitlök och halverade lökar i smör och olivolja i några minuter.
Häll på vispgrädden och låt puttra tills grädden börjar tjockna.
Smaksätt med salt, peppar, citron och en liten nypa socker.
Ringla tryffelolja över rätten innan servering.
Angelnrone

Hejsan!
Åh det såg riktigt smaskigt ut...o nu fick jag lära mig nåt nytt! Jag har aldrig hört talas om padrones, men jag har ätit små gröna paprikor☺ Tack för tips det får vi tvunget testa om det blir tillväxer i helgen!
Trevlig helg o kram 😇

Svar: Det är så gott!! Håller tummarna att det blir fint väder så du får smaka :):)
Matilda

Angelnrone

Sorry det skulle stå om det blir grill väder...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress